Владимир Путин: Връща пионерските отряди с указ!

Владимир Путин: Връща пионерските отряди с указ!


Владимир Путин: Връща пионерските отряди с указ !А ние въвеждаме третият пол при децата!
Вече стана ясно, че в Русия връщат с указ създаването на детско-юношеска организация !
Под надслов „Руско ученическо движение“ както отразиха Руските медии тази нова структура ще бъде абсолютен аналога на пионерските организации от времето когато на Руската Федерация казвахме СССР !

Главна и основна цел на „Руското ученическо движение“ ще е възпитанието на подрастващите в ценностите, „присъщи на руското общество“.
Съгласно указа на Путин, създаването и развитието на новата детско-юношеска организация са поверени на „Росмолодежь“ – Федералната агенция по въпросите на младежта. До края на март 2016 г. руското правителство трябва да изготви списък с имоти,предимно сградов фон и спортни площадки както и графици за участия към спортни зали и др., които ще бъдат предадени на организацията.

Министърът на образованието на Русия Дмитрий Ливанов, пък твърдо заяви пред „Интерфакс“, при създаването си „Руското ученическо движение“ трябва да се съобрази с опита на пионерското и комсомолското движение от времето на СССР, коментира пред агенция!
Източник: blife.eu

А в България въвеждаме третият пол и децата да избират своята полова идентичност!
Децата ни вместо да бъдат възпитавани както някога възпитаваха нас в уважение към по-големите, ред и дисциплина днес са възпитават на улицата в агресия и неуважение като тази еманципация не води до нищо добро !
Докато в Русия възпитават децата си в патриотизъм и родолюбие да обичат родината си и да се гордеят с нея и да са готови на всичко за нея у нас децата мразят родината си и са готови да имигрират, защото в България живот няма нито за тях, нито за родителите им!

Каквото посеем това и ще пожънем!
Тук държавата ни в лицето на управляващите налагат европейските ценности и толерантността към различното, но това ще доведе до изчезването на нацията ни!
А ние седим и бездействаме докато не стане прекалено късно!

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.