Вижте невероятната молитва, която ще промени живота ви и ще ви донесе късмет и благополучие!

Вижте невероятната молитва, която ще промени живота ви и ще ви донесе късмет и благополучие!

Това е изключителна молитва, която ще ви донесе благополучие, ще сбъдне желанията ви, ще преобразува събития! Тези вълшебни думи носят енергиен заряд, с който можете да постигнете и невъзможното!

Резултатите ще ви изумят и накарат да  разпространите тази информация!

Силната молитва  е дадена от човека, който ни разкри силата на мисълта, подсъзнанието и вълшебната мощ на думите, а именно Джоузеф Мърфи.

Той препоръчва молитвата да се чете в продължение на две седмици, като задължително трябва да конкретизираме желанието си и да го напишем на лист. След него е хубаво да запишем и молитвата, и да я повтаряме всяка сутрин и вечер. Най- важното е желанието да е осъзнато и да не носи вреда за никого.

„Всички мои желания са осъзнати, аз знам, че те съществуват в невидимия свят. Сега моля, те да бъдат изпълнени и аз съм готов/а да приема този дар. Аз се подчинявам на волята на Съзидателната сила, която е във мен. Тя е източник на всички блага и чудеса.

Аз усещам, как моето желание се отпечатва в моето подсъзнание, за да може да се сбъдне в реалния свят, защото всичко, за което ние мислим, рано или късно се сбъдва в действителност. Това е принципа на работа на моето съзнание.

Аз усещам, че всичко, за което се помоля, непременно се сбъдва и затова съм напълно спокоен/а. В моето сърце живее твърдата увереност, че желанието ми скоро ще се осъществи. Цялото ми същество е пълно с радостно вълнение. Аз съм умиротворен/а, защото Бог е мир и спокойствие. Благодаря на Теб, Баща мой небесен, Така да бъде!“

Джоузеф Мърфи разкрива мощната сила на разума и подсъзнанието, като ни показва необикновената сила, която притежава всеки един от нас.

Не трябва да имате никакво съмнение, че можете да промените живота си. Молейки се за щастие, любов или здраве, много от нас изпитват на подсъзнателно ниво съмнение относно правилните думи. Именно затова, използвайте тази молитва, за да бъдете уверени в успеха си. / gvozdei.com

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.