Борисов заби поредният пирон на кръста

Борисов заби поредният пирон на кръста


Борисов заби поредният пирон на кръста вижте подробностите тук. Докато ние народа стопляме отношенията с нашите православни братя сърби, продажните псевдо български политици ги охладняват. На 19 май 2019 г. зам.председателят на сдружение “Приятели на Русия и Православния свят” Атанас Стефанов и Левкийският епископ Павел, помощник на нашия патриарх Неофит, се срещнаха с патриарха на Сръбската православна църква негово светейшество Ириней.

Снимка арх. Информационна агенция Булпресс

От българска страна беше отправена молба за поставянето на паметна плоча на йеродякон Игнатий със светското име Васил Иванов Кунчев на църквата „Св. Параскева – Петка Българска“, намираща се на Белградската крепост.

Снимка арх. Информационна агенция Булпресс

Там в създадената от Г.С. Раковски Първа българска легия през 1862 г., водила сръбско-турски боеве, участник е и нашият Васил Иванов Кунчев. Там той получава и името Левски заради невероятния си лъвски прескок на рова в крепостта. Българите получиха благословията на сръбския патриарх за това начинание, а той изпрати и поздрави до нашия патриарх.

Снимка арх. Информационна агенция Булпресс

Проведе се и среща с настоятеля на храма „Св. Параскева – Петка Българска“ отец Владимир, богослов и преподавател по литургия. И докато народните дипломати градят мостове нашите политици ги рушат.

Трябваше ли Бойко Борисов да се меси в политиките на други държави като прави коментари, че Косово е независима и суверенна, а в същото време в управлението на Борисов България не е суверенна и независима?

И това си личи във всеки изказа на Борисов било то за началниците от Брюксел или за сещате се за Кой има бази у нас. И докато ние градим мостове с братският православен Сръбски народ Борисов заби поредният пирон на кръста.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.