Бойко Борисов: Епизод 4

Бойко Борисов: Епизод 4


Бойко Борисов в типичният за него имперски стил обяви до 15 винетки няма да има!
Корнелия Нинова събра журналисти и главни редактори в желанието си БСП да се къпе в медиен комфорт!

Нарече ги свободни, но на коктейла присъстваха само такива, които са на Пеевски и на Държавната хранилка, и такива на ГЕРБ като странно е, че те първи ще забият нож в гърба на Нинова! Измръзна човек на прага на хижа в Балкана, не го пускат в заслона на Черни Връх, а това ли е девизът на планинарите, че хората в Балкана имат нужда от три неща – топлина, сушина и човещина?
А в това време в Асеновград мутри си играят на бандити с пластмасови автомати !

Фалшив сигнал се оказа и обаждане на жена до Бърза помощ, че мъж е нападнат от мечка и тя вижда как мечката е започнала да го яде и имало и много кръв!
Кражба на картини на Майстора, няколко кланета и престрелки, но нищо не е на фона на небе с фойерверки !
А винетки няма, защото фирмата е същата заради, която и регистър нямаше!

Това не са траш тестове, това е реалност по над 3800 тира на ден не плащат и стотици хиляди коли всеки ден карат безплатно като досега над 15 милиона държавата губи, а виновни няма !

Точно колкото държавата можеше за 13 пенсия да не се прахосаха по нехайство и некадърност!
В Наказателният кодекс има наказуеми словоречия като престъпно нехайство, вреди и пропуснати ползи, но виновни няма, нали?
Системата вече не ни убива, а всичко е мирно и кротко, няма кой да протестира – майките залисани да правят баници, баклави и тиквеници по празниците и децата им вече не са уж болни !

А Патриотите вихрят партита за Нова година !
Над 500 000 Българи свързани с транспортният бизнес ще се наложи да имигрират и това е договорил Бойко с Макрон, ама на 4-ри очи, 6 уши като броим и преводачката!

Иначе и тази година зимата не ни изненада – пътища се чистят след като спре снегът, а през това време хората са на милостта на неволята !
На места асфалта се стопи преди снегът, на други пък слагаха асфалт върху снегът, но карай далаверата да върви и така драги зрители в последната минута Бойко раздаде 7,5 милиарда!

Иначе тръгват да ви зарибяват за евродепутати кампания да правят ГЕРБ започнаха официално, а от БСП ще си чакат конгреса!

А Каракачанов иска да ходи в САЩ да подписва за Ф-16, ама с министрите на ГЕРБ !
Не харесаха речта на президента, а в „Българската Коледа“ едни бедни хора изпращаха пари на едни богати хора да ги дарявали на едни други бедни хора, нищо че ще бъдат УСВОЕНИ от богатите в името на бедните!
И така Императорът на злото си прие закон, в който могат да те арестуват до 48 часа без да информират като вече има бити протестъри, а медиите послушно мълчат !

Тази година в България няма да има жълти жилетки за да не ни вдигат заплатите и пенсиите, но пък системата няма да ни убива през 2019 година! Защото ние сме мъртви духовно – Българският дух е разкъсан между сметките, заемите и бедността, между болестите и глада! Спи народе, императорът ще властва докато народът в протести не участва!

Не системата ни победи, а ние се предадохме !

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.