Бленуваните корекомски дънки

Бленуваните корекомски дънки
Преди повече от  140 години Levi Strauss създава първия чифт сини дънки, който завинаги променя начина на обличане навсякъде по света.

От самото си създаване през 1853 г., Levi’s е перфектното въплъщение на класическия американски стил и страхотната визия, постигната без усилие.

Това е един от най-разпознаваемите брандове в световен мащаб, който винаги успява да привлече вниманието на цели поколения с безупречната си репутация и гъвкав стил, запазвайки иновативния си дух.

Брандът е създаден благодарение на 24-годишния немски имигрант Levi Strauss в Сан Франциско. Наблюдавайки развитието на пазара и нуждата на потребителите от панталони, изработени от устойчиви и здрави материи, Strauss инвестира в денима.

През 1873 г. Jacob Davis – еврейски емигрант от Латвия, става бизнес партньор на Levi. Обединявайки усилията си, двамата предоставят на света първия чифт сини дънки.

На по-късен етап марката добавя към името си & Co, за да докаже, че моделите на Levi’s могат да бъдат носени от всеки и навсякъде. В магазините – дънки „Рила”, в „Кореком” – „Райфъл”. Всичко хубаво, качествено и престижно беше от „Кореком” / senzacia-bg.com

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.