Ако Нинова игнорира червените кърлежи

Ако Нинова игнорира червените кърлежи


Ако Корнелия Нинова игнорира червените кърлежи на следващите избори ще имат далеч по-добри резултати.
Истината е, че самото им присъствие и съзаклятничество води до интриги и болестно състояние на партията.

Всички знаем, че когато си болен не си дееспособен и така и с политическото тяло.
Корнелия Нинова трябва да продължи това прочистване от тези кръгове дето цял живот са били на червената хранилка и цял живот са придобивали облаги от това БСП да бъде слаба. Тя започна и не трябва да спира като обновлението на БСП хората искат да видят това.

Народните очаквания са такива да бъдат елиминирани паразитите, които отслабват партията, които плетът интриги и сплетни, които създават съмнения и колебания в умовете на хората. Корнелия Нинова изгаря излишна енергия и губи ценно време като се занимава с тези малки и жалки насекоми, които вредят с една дума паразитите, които изсмукват силите на БСП.

Има една поговорка, че „човек е голям колкото големи са мечтите му“. Вярна е, ние повярвахме, че БСП е обновена, но не докрай трябва да се елиминират червените кърлежи.
Има една друга поговорка, че „човек е голям и колкото големи са враговете му“ и Корнелия Нинова не трябва да воюва с такива дребни и незначителни фигури.

Вярно е, че всяка пешка мечтае да стане царица, но царицата да се занимава с пешките е под достойнството на ранга и титлата и. Така и в живота тя не трябва да подава оставки и да влиза в режим на отговори какво бил казал този или онзи, а да вложи цялата си енергия за пълна мобилизация на БСП, а нейните офицери трябва да се грижат за пълната имунизация на БСП от такива паразити. Нова „Визия на България“ може да има само, ако има нова „Визия на БСП“.

Те крадат от заряда, от енергията на Нинова, те крадат от нашето бъдеще за да гарантират собственото си егоистично съвремие трябва да бъдат пратени в забвение и да бъдат игнорирани.

Виж още от: bulpress.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.