Часът на Милен Цветков удари, цяла България скърби за него

Часът на Милен Цветков удари, цяла България скърби за него
Политици, певци, плеймейтки и артисти желаят сила на семейството му в този тежък момент

Цяла България скърби за известният журналист и телевизионен водещ Милен Цветков, който намери смъртта в тежка катастрофа край столичния мол „Парадайс“ навръх Великден.

След като стана ясно, че именно известното лице от малкия екран, е загиналият в ужаса в София, в социалната мрежа десетки известни личности тъжат за загубата и желаят семейството му да бъде силно в този тежък момент.

Димитър Главчев написа в профила си:  „Бог да го прости! Съболезнования на близките!“

Певецът от „Гласът на България“ Toshey също скърби за водещия: „Милен беше винаги с високо чувство за хумор и ирония, това само подчертаваше огромните му ерудираност и интелигентност.

Една легенда на българската телевизия, която ще се запомни. За мен беше чест да те познавам и да проведем този страхотен и забавен разговор. Почивай в мир!“

Ники Кънчев трогателно написа:  „Милене, Милене, закъде се разбърза, закъдеееее“

Моника Валериева също скърби за водещия: „Прекрасен беше… Почивай в мир“

Loading...

Певицата Бони също написа няколко думи в мрежата:  „Искрени съболезнования към семейството и близките на Милен Цветков. Поклон пред паметта му!“ / senzacia-bg.com

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.