След 10 години мълчание интервюираха най-богатия БЪЛГАРИН в света! (ВИДЕО)

След 10 години мълчание интервюираха най-богатия БЪЛГАРИН в света! (ВИДЕО)

Реклама

Малцина познават най-богатия българин в света.

Това е роденият в малко русенско село Игнат Канев. Този човек в момента притежава над един милиард долара и живее в Канада.

Реклама

Когато е бил дете са били четирима братя.

Притежавали са общо сам един чифт обувки!

Когато пораства и става момче, Канев отива в Австрия, за да търси пари за живеене.

По-нататък се премества в Канада, като е пристигнал буквално само с 5 долара в себе си!

Реклама

За него било най-тежко това, че не познава никого и не знае чужди езици. Въпреки всички трудности издръжливия българин успява да си намери постоянна работа и дори да спести пари за една година, с които да си купи кола.

Интересното е, че той винаги си носел храна от вкъщи, а не си купувал готова.

В последствие се фокусира на строителния бизнес, където успява да натрупа и голямото си богатство. Започва скромно – купувайки парцел земя за 300 долара.

Върху този парцел той и група негови приятели успяват да построят малка дървена къща. В последствие той я продава на двойно по-висока цена и купува 2 парцела…и така нататък, докато по този начин предприемчивия Игнат успява да построи цели 307 къщи.

Най-големият му пробив става след препоръка от известен адвокат, който успява да го препоръча на всичките си негови големи клиенти. / actualno.top

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.