СВАТБЕН ФЛАШМОБ с песен на „Емил Димитров – На Нея с обич!“ стана ХИТ в Интернет! (ВИДЕО)

СВАТБЕН ФЛАШМОБ с песен на „Емил Димитров – На Нея с обич!“ стана ХИТ в Интернет! (ВИДЕО)Флашмобът е едно неповторимо изживяване, което носи своят положителен заряд с усмивки, емоции и дарява дори със сълзи от радост всички присъстващи.

Събитието представлява предварително режисирана и организирана масова изява, в която един човек или група хора (певци, актьори) се появяват неочаквано на публично място и в продължение на броени минути изпълняват репетирано действие (песен, игра).

Посланията, които носят този вид изяви имат определена благородна, социална и културна цел, а мястото е публично за да достигне по-бързо до сърцата на хората по бързо, както и да ги приобщи към идеята си, да ги забавлява и трогне.

„Сватбен флашмоб“ на музикален спектакъл „На Нея с обич! Емил Димитров“ продължава пътя на красиво и емоционално общуване на спектакъла с публиката, която стана негова запазена марка. Създателите на Флашмоб на Летище София (октомври 2016г.), който просълзи стотици хиляди българи, вярват, че сватбеният флашмоб ще заслужи усмивките им.

В ролята на неканения гост във войнишка униформа е актьорът Даниел Цочев. Песента „Нашият сигнал“ е една от 16-те незабравими песни на Емил Димитров, които Даниел Цочев изпълнява в „На Нея с обич! Емил Димитров“…

Музикалният спектакъл, продукция на Oxymoron Factory, проведе първа среща с публиката в Пловдив (28.09.2017), а завръщането на премиерната си сцена в София беше на 3.11.2017 г. / opoznaybulgaria.com

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv