Полски медиум: Идва Трета Световна, бягайте в България!

Полски медиум: Идва Трета Световна, бягайте в България!

Реклама

Полски медиум, който от 10 години твърди, че има видения за предстояща световна война, наскоро предсказва, че тя ще се случи тази година.

Според неговите пророчества обаче, България и Румъния щели да останат безопасни места,  Кшищоф Яцковски, наричан още ясновидецът от Члухов, твърди, че е предрекъл Световната финансова криза година по-рано, като казал, че банките ще фалират. Той твърди също, че от близо 10 години насам предупреждава, че ще има Трета световна война.

Реклама

В свое видео, качено наскоро, той казва: “Европа е инфектирана с тероризъм. Ще има затишие на атентатите. Но тази година ще се случи нещо толкова лошо, че няма да ни остави поле за никакви съмнения”.

Той обаче бърза да “успокои” сънародниците си, че войната няма да е пагубна за Полша като Втората световна война, когато държавата е в епицентъра на събитията. И съветва в кои страни да търсят спасение:

“Ще дойде време, когато хората в Полша ще се страхуват да дишат. Но не става дума за смог. Още по времето на комунизма се отоплявахме с въглища, които замърсяваха въздуха. Смог винаги е имало.

Дъщеря ми ме попита: “Татко, къде ще бъде безопасно?” Това, което почувствах тогава все още ме преследва.

Реклама

Помни, защото не знам дали ще бъда жив. Но ако нещо се случи, бягай в Румъния или България. Изобщо не знам защо. Нали Румъния и България са в посоката на Близкия Изток? Там би трябвало да бъде опасно.

Но аз й казах: Бягай в Румъния или България. Не знам, така го почувствах. И го помня много добре. “

Новини Лондон по материали на facebook.com/Krzysztof Andrzej Jackowskiyoutube.com/ Krzysztof Jackowski OfficialWikipedia  и  Vesti.bg

календар
календар


Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.