Губим България!

Реклама


Губим България и себе си дори!
Болката е тази, която душата ни пробужда!
Малцина са онези, които оставят следи по пясъка, малцина са онези, които оставят следи в душата !

Реклама

Социопространството преля в интернет, а там оковите са невидими, но тежки на съзнанието и на истината ! Информацията вълнува умът, а дезинформацията го вербува!

Загубихме човешкото в човека, ръката не допира ръка, а очите не срещат очи, душите не срещат души и социумът е опиумът на душата в интернет !

Празни хладилници и празни души, сърца увити със сълзи и все повече разбити съдби ! Съдбите наши и тази на страната оплетени в мрежите на лъжата !

Губим България и себе си дори, губим надеждата за децата си дори!
Загубили увереност в нас самите, че ще дойдат дните, в които България ще се оправи и кой го позволи, кой ни го направи?

Реклама

Вината е за тези, които болката познават, за тези дето съвест имат и тези дето ги боли за мен, за теб, за нашата родина, която беше татковина, а днес е мащеха проклета прокълната от своите чеда пръснали се като плява по света!

Невидими са делата сътворени от добро сърце, по-силни са интригите сплетните и личните вендета на политическите ни командири и тях ще ги достигнат зли години клетвите нямат срок на годност, а те чакат своят час там на всемира и никой не е успял е без да си плати да ги премине !

И какво от това, че някой ще плати цената след като унищожил един народ и страната !
Губим България, защото не вярваме, че можем да изчистим боклука от властта, че можем да сътворим една чиста и свята република както ни я завещаха тези които кръвта си проляха!

Loading...

Силата е в нас самите и от тук започва пътя на промяната за да бъдем хора един към друг никой не ни спира ! Загубим ли България, загубили сме всичко !

Виж още от: bulpress.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.