В ерата на Шоумените диктаторите падат като круши

В ерата на Шоумените диктаторите падат като круши

Реклама


Идва ли ерата на шоумените отвратили се да гледат от кухнята на властта и разочаровани от това, което са видели?

Реклама

Защото всеки има право на лично мнение на гражданска позиция и на свободна воля да вярва или да не вярва.

Дори Самият Господ Бог е дал свободна воля на хората да избират в кой Господ да вярват или да не вярват в никого. В България обаче свободната воля се подчинява и дори наказва за да се даде личен пример никой да не надига глава. Всички да сме с преклонени галивици, а властта покварена и изтъкана с алчност да си управлява необезпокоявана от никого.

И така 30 години видяхме ги и тия, и уния и техните безпринципни коалиции и противоположни колаборации. Видяхме ги как на всяка цена се стремиха да държат властта. На последните избори хората дето не гласуваха дадоха своята оценка.

Дадоха и на Референдумът на Слави, ама политиците с всякакви трикове номера и манипулации не зачетоха волята на народа. Време е Слави Трифонов да излезе от телевизионното шоу и да направи такова реалити, че да измете всичките боклуци от властта.

Реклама

В Америка Тръмп направи Шоу и спечели, в Украйна пак човек от Шоубизнеса свали диктатора явно и в България само един истински шоумен може да свали един истински диктатор.

И така на практика диктаторите падат като круши в ерата на шоумените явно това е начинът и хората явно е, че само така могат да бъдат свалени всички узурпирали властта те няма да пуснат кокала, но кокалът от ние можем да ги пометем и да ги изпратим на бунището на историята и да възродим България.

Време е да изхвърлим боклука от властта, време е Слави Трифонов да направи най-голямото си шоу и всички ние да бъдем публика да спасим заедно нашата република.

Loading...

Виж още публикации на bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.