Всички срещу БСП

Всички срещу БСП

Реклама

Реклама

 

Войната на политическата сцена се води не само с хора, а и с пари.

Всяка война във всички сфери има своите икономически измерения и еквиваленти като се води за пари в крайна сметка.

 

Та и в българската политическа битка няма как да се направи изключение. Истината е, че всички се борят срещу опозицията.

 

Първо удряме големите бизнесмени, които са против това бандитско управление на страната.

Реклама

Мотивите са грабеж, но и послание към всички да не спонсорират опозицията.

После намаляваме субсидията на партиите така елиминираме всяка възможност на опозицията да съществува или да се появи друга на нейно място.

 

Ударът по парите на БСП си има и своите вътрешнопартийни еквиваленти и така БСП ще трябва да намалява разходите си и да съкращава човешки ресурс вътре в партията, а това означава още ощетени, още вътрешна опозиция, още повече превратаджии.

 

Така се налива вода в мелницата на Сергей Станишев, наляха се милиони и в мелницата на Гергов. Така е, БСП трябва да бъде разбита на съставните си части за да няма кой утре да ги свали от власт.

 

Война се води с пари и ако управляващите контролират всички финансови потоци легални и нелегални БСП не участва във властта и няма достъп до средства. Бойко следва максимата за силата на парите и „това, което не може да се купи с пари, може да се купи с много пари“ и той си купува всички, а само БСП не се продава. Но една птичка пролет не прави, нали?

 

Loading...

Но нека да напомним на политико-икономическата мафия, че една птичка пролет не прави, но един петел цяло село буди. И така можете да си купите всичко, но любовта на народа не можете да си купите, господа управляващи!

Виж още от: bulpress.eu

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.